Bauer

BAUER GmbH utvecklar och tillverkar redskap för gaffeltruckar, produkter för miljösektorn och återvinnings- och avfallscontainrar, företaget säljer sina produkter till hela världen.

✓Hög kvalité  ✓Made in Germany  ✓Hållbar och Miljövänlig produktion

Det familjeägda BAUER GmbH grundades 1966 och är nu en av de ledande tillverkarna i Europa.

Kvalificerad personal och användningen av den modernaste tillverkningstekniken som finns garanterar att produkterna uppfyller de högsta standarderna när det gäller säkerhet och kvalitet. 1993 certifierades företaget för första gången enligt DIN EN ISO 9001, implementeringen av detta ledningssystem för kvalitetssäkring garanterar konsekvent hög kvalitet "made by BAUER".

Produktionen sker uteslutande i Südlohn- och Halberstadt-fabrikerna i Tyskland, där cirka 400 personer är anställda. Företagets medvetna, miljövänliga och hållbara inriktning dokumenteras av hållbarhetscertifikatet. 

Fatlyftare

BAUER har många olika sorters fatlyftare som passar just ditt behov! Här är ett litet axplock av vad de har. På vår systersite så ser du hela vårt sortimentet och kan få ett offertpris snabbt och enkelt.

Fatvändare

Fatvändare finns i olika utförande och BAUER har det du behöver till din verksamhet. Här är ett litet axplock av vad de har. På vår systersite så ser du hela vårt sortimentet och kan få ett offertpris snabbt och enkelt.